Gratis download: sneak preview Handboek de (Australian) Labradoodle
Handboek de (Australian) Labradoodle

Handboek de (Australian) Labradoodle

Het populaire Labradoodle eBook wat al meer dan 1.500x is gedownload!

Ontvang de eerste 6 hoofdstukken van mijn populaire eBook Handboek de (Australian) Labradoodle helemaal GRATIS in je mail box. Leer alles over de oorsprong, het ontstaan van het ras, het uiterlijk, karakter en nog veel meer. 

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en download direct gratis de eerste 6 hoofdstukken (26 gratis pagina's). Je zit nergens aan vast en hoeft niks te betalen. 

De sneak preview is al meer dan 1.500x gedownload!

🔒 Ik geef Labradoodleinfo toestemming om mijn emailadres te gebruiken voor het toesturen van e-mails over de Labradoodle en voor het ontvangen van mails met inspiratie, tips en andere nieuwtjes van Labradoodleinfo. De toestemming kan ik elk moment ook weer intrekken.

Reacties van andere klanten

“Wij hebben dit boek gelezen omdat we een pup gaan krijgen. Wij willen ons goed voorbereiden en dachten dat dit boek een uitkomst zou zijn. Nou dit boek is een enorme uitkomst. Buiten dat het allemaal heel erg plezierig leest is het ook een uitstekende voorbereiding als je een Australian Labradoodle pup of ouder aan gaat schaffen. Zeer herkenbare fouten die je eventueel gaat maken worden in dit boek goed omschreven. Zonder daarin te overdrijven. Ook de prima tips die je meekrijgt kunnen je erg goed helpen om deze lieve honden een leuke toekomst te geven. Maar ook straks als de pup groter is kan je dit boek heel goed gebruiken. Kortom een boek als je hond gaat aanschaften of al prachtige hond al in bezit is,die in je gewoon moet hebben.”

“Je kunt de oefeningen in het boek meteen in de praktijk brengen, waardoor je snel resultaat boekt. En dat motiveerde ons enorm! Vooral in die eerste weken leg je de basis voor een hond die goed luistert en waarmee je een goede band opbouwt. Dit betekent dat je zeker in die eerste periode heel veel tijd ervoor vrij moet maken. Het boek van Lars helpt erbij om meteen aan de slag te gaan. Wij zijn inmiddels een dikke maand verder en zien elke dag vooruitgang bij onze pup. Dankzij de tips van Lars."

Familie de Keijzer uit Purmerend

Mevrouw de Hooge uit Bergen op Zoom