Het populaire eBook: “Handboek de (Australian) Labradoodle"

Handboek de (Australian) Labradoodle

Wil jij tips bij het aanschaffen van een (Australian) Labradoodle pup? Worstel jij met de opvoeding, geven van de goede voeding en verzorging van je Labradoodle? Heb je hulp nodig bij de training en het laten luisteren van je Labradoodle? 

Maar het lukt je maar niet om dit voor elkaar te krijgen en je bent op zoek naar hulp? En dat levert je veel frustratie op. Dat hoeft niet, ik kan je helpen.

Lees dan hieronder verder om te ontdekken hoe mijn eBook jou kan helpen. 

Ik kan je helpen met al mijn kennis. Ik heb alles gebundeld in dit eBook "Handboek de Labradoodle". Bekijk hieronder mijn aanbod om jou te helpen een heerlijk leven te hebben met jouw Labradoodle!

Bekijk het aanbod >

* Je hoeft op het volgende scherm nog niet te betalen.

** Meer dan 500 mensen hebben het eBook gekocht. En je krijgt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie van mij!

Wil jij 5x zo snel leren met mijn hulp?

Ik heb de afgelopen jaren honderden voorbeelden gezien van geweldig leuke en getalenteerde mensen, die het niet lukte om hun hond onder controle te krijgen. En wat mij opviel: hoe langer je ermee wacht, hoe lastiger het gaat worden om je hond wel te laten luisteren. 

Ik snap je situatie helemaal, bij mij ging het ook niet vanzelf. Als het je is gelukt om een Labradoodle aan te schaffen, denken de meeste eigen dat het niet zo ingewikkeld is om het dier ‘even’ op te voeden. Toch komen veel mensen bedrogen uit en lopen ze tegen allerlei kleine vervelende dingen aan. Ze werken steeds harder maar hun hond werkt niet mee. En dat levert een hoop frustraties op!

Uiteindelijke leiden bijna alle manieren waarop je aan jezelf voorbijloopt in de relatie tot je hond, tot:  

 • Frustratie;
 • Stress;
 • Fysieke terugkerende klachten;
 • Conflicten met je partner of vrienden 
 • Kortom: gedoe. 


Herken je (één) van deze punten? Voel je dat er veel meer in je zit dan er uit komt? Je levert steeds vaker je tijd met vrienden en familie in, omdat je het niet aandurft met de hond?

Laat mij je dan helpen. 

Ik wil je geruststellen. Je bent niet alleen, je bent niet uniek met je vragen en worstelingen. Nog veel meer mensen worstelen hiermee en het is niks om je voor te schamen. Niet voor niks is mijn gratis eBook al meer dan 1.500 keer gedownload en krijg ik wekelijks tientallen vragen per mail waarbij mensen me vragen hen te helpen. 

Zal ik je iets vertellen wat maar weinig hondeneigenaren zich beseffen? Het succes van de relatie met je hond heeft niets te maken met hoe hard jij werkt om de hond te laten luisteren. Wel hangt je succes samen met de keuzes die je maakt in de opvoeding, je standvastigheid en je eigen energie. 

Je uitstraling en houding zijn essentieel. Het vertrouwen in jezelf! Die bepalen namelijk de mate waarin het jou lukt om je hond 100% te laten luisteren. 

Met mijn eBook hoop ik dat je afscheid neemt van het idee dat er een grens zit aan je succes als hondeneigenaar. Die is er namelijk niet. Natuurlijk kom je altijd nieuwe uitdagingen tegen, maar met de juiste vaardigheden kun je ze overwinnen. 

Met het Handboek de (Australian) Labradoodle kun jij als (toekomstige) bezitter van een (Australian) Labradoodle verantwoord met je huisdier om gaan. Mijn eBook gaat je daarbij helpen met handige tips, met als resultaat een gelukkige hond en baas! 

Dus ik kan je verzekeren met mijn tips ga je 5x sneller stappen maken. Ontdek hoe je direct stappen gaat maken in de opvoeding van je hond!

Tevreden klanten van het Handboek de Labradoodle:


Beoordeling tevreden klanten Handboek de Labradoodle

Ik ben Lars van Dongen

Ik ben Lars van Dongen, geboren in Zuid-Holland met als bouwjaar 1969. Toen ik klein was had ik al een voorliefde voor dieren. Ik was graag met de beesten en deed alles om ze te helpen. In ons gezin hadden we 2 katten en één hond.

Dit bleek de basis voor mijn passie, werken met dieren. Na de Middelbare school heb ik verschillende opleidingen in het trainen van dieren gevolgd en ben ik bij verschillende dierenartsen stage gaan lopen. Toen ontdekte ik dat ik vooral het gedrag van honden interessant vond. En dat je een hond zo kan trainen dat hij heel goed naar je luistert en je hem/haar blindelings kan vertrouwen.

Na verschillende honden te hebben gehad kwam ik in aanraking met de (Australian) Labradoodle. Toen ik voor het eerst met een Labradoodle ging werken was ik onder de indruk van zijn intelligentie en karakter.

Natuurlijk had ik net als iedereen in het begin, toen alles nog nieuw was, veel problemen met de opvoeding. Ik ben ook niet perfect! De hond luisterde voor geen meter en deed echt niet wat ik wilde. Och och, toen heb ik ook veel fouten gemaakt. Als het ik over zou kunnen doen. Dan zou ik het heel anders doen en zou ik veel sneller hulp vragen van specialisten. 

Toen ontstond mijn missie. Mensen helpen om hun hond te trainen, goed te laten luisteren en zo een heerlijk leven samen met hun trouwe viervoeter te hebben. Een gelukkig leven! En dat speciaal gericht op de (Australian) Labradoodle. 

Door bepaalde opvattingen en denkpatronen te doorbreken, bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald. Ik leef nu in heerlijke harmonie met mijn hond en dat gun ik jou ook! 

Dat wil ik jou ook leren, zodat jij ook bewust, gelukkig en in goede harmonie met je hond kunt leven. Mag ik je helpen? 

Lars van Dongen

"Een leven leiden met je Labradoodle, zoals je zelf wilt, is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou!"

Help me Lars: wat is de oplossing?

Eén van de belangrijkste redenen is dat bijna alle hondeneigenaren bij wie het niet lukt hetzelfde gedrag blijven vertonen en vooral hun lichaamshouding niet aanpassen. Ze geloven er zelf niet in. Ze geloven niet in zichzelf! En daardoor gelooft hun hond al helemaal niet in ze!  

Weet je dat alle hondeneigenaren maar 1 of 2 knelpunten verwijderd zijn van een goed luisterende en opgevoede hond? Door het maken van een paar andere keuzes kan ook jij in een korte tijd al heel ander gedrag bij je hond creëren.  

De afgelopen 5 - 10 jaar heb ik meer dan 100 andere hondeneigenaren geholpen. Met mijn tips, technieken en hulp - zijn ze 5x zo snel stappen gaan maken bij de opvoeding van hun hond. De afgelopen jaren ben ik ingehuurd door verschillende hondeneigenaren in Nederland en werkte ik samen met verschillende hondentrainers.  

Daardoor ken ik alle best practices: meer dan 10 simpele technieken die je vandaag nog kunt toepassen, zonder dat je een enorme training hoeft te volgen. Dus ook voor jou.

En met dat in mijn achterhoofd heb ik het eBook Handboek de (Australian) Labradoodle geschreven. Jij kunt nu ook profiteren van mijn kennis!

Wat gebeurt er als je mijn technieken toepast? 

 • Je kunt weer vol plezier naar buiten en je hond naast je laten lopen. 
 • Je weet wat je hond nodig heeft qua voeding. 
 • Je hond loopt keurig aan de riem en trekt niet. 
 • Je hond springt niet meer op tegen mensen. 
 • Je hond is lief voor (kleine) kinderen. 
 • Je hond kan lekker naast je rennen en vol zelfvertrouwen loop jij naast je hond. 
 • Je kunt met een gerust hart je hond alleen thuis laten. Hij blaft niet! 
 • Je kunt relaxed in huis zitten met visite omdat je hond rustig is.  
 • Je kunt de hond makkelijk ergens mee naartoe nemen.  


Wat ga je leren?

Door de hoofdstukken te lezen en je gaat hiermee aan de slag, ga je nieuwe inzichten krijgen in de opvoeding van jouw hond. Je ontdekt een antwoord op: Waarom doe je wat je doet? Hoe kun je dingen anders doen en betere resultaten krijgen? Wat zou jij willen doen om je leven met je hond zo leuk mogelijk te maken? Ik laat je nadenken over jezelf en je houding ten opzichte van je hond.

Door alle mensen die ik heb geholpen ken ik alle veelvoorkomende problemen, zoals: 

 • Waarom rent mijn hond weg? 
 • Waarom trekt mijn hond aan de riem? 
 • Waarom plast mijn hond in huis? 
 • Waarom sprint mijn hond tegen mensen op? 
 • Waarom eet mijn hond alles van tafel?
 • Waarom blaft mijn hond tegen mensen die binnenkomen?
 • Waarom gaat mijn hond op de grond liggen bij andere honden?
 • Waarom loopt mijn hond de andere kant op als ik hem roep? 
 • Waarom eet mijn hond altijd poep?  
 • Mijn hond doet niet wat ik wil/vraag... 


Als je echt een verandering wil in de relatie met je hond, moet je je manier van denken en gedrag veranderen. Meestal is er veel meer mogelijk dan je denkt. Ik vertel je uit eigen ervaring hoe ik tegenslagen in het gedrag van mijn honden heb overwonnen en hoe ik voor elkaar heb gekregen. Ik deel mijn technieken waardoor als gevolg mijn honden goed naar mij luisteren en nu in perfecte harmonie samenleven. 

Het is mijn missie om met jou te delen wat ik heb geleerd van 10 jaar ervaring in het trainen van honden, mijn persoonlijke coaches en mijn jarenlange studie naar een goede manier van trainen. Met meer dan 100 andere hondeneigenaren heb ik het bewijs geleverd. 

Dus wordt het voor jou tijd voor de volgende stap in de opvoeding van je hond? Ja? Heb je daar enorme zin in? Gun je jezelf deze learnings? Lees dan hieronder verder hoe ik je kan helpen! 

Het aanbod: Handboek de (Australian) Labradoodle

 • Met deze complete gids kun jij als (toekomstige) bezitter van een (Australian) Labradoodle verantwoord met je huisdier om gaan. Ik geef je zelfvertrouwen, praktische tips en handvaten voor allerlei situaties met je hond. Binnen en buiten. 
 • Pas de theorie toe en je zult snel de voordelen gaan ervaren. Mensen zullen versteld staan hoe goed jouw hond naar je zal luisteren!  
 • Ik heb mijn eBook gemaakt voor (Australian) Labradoodle eigenaren die hun hond goed willen laten luisteren, opvoeden, verzorgen en onder controle houden. Het is ook voor mensen die meer willen weten over het ras, vacht, voeding en de oude dag. 
 • Het eBook is een stappenplan dat jij makkelijk kunt volgen, met als resultaat dat je eindelijk die rust en heerlijke relatie met je trouwe viervoeter kan ervaren. Misschien dat je het daarna zelfs andere mensen kunt leren!  
 • Als je dit niet wilt ervaren of als je vindt dat je dit zelf al heel goed kan. Dan is mijn eBook niks voor jou!  
 • Maar onthoud dit. Warren Buffet, één van de slimste en meeste succesvolle investeerders van onze tijd werd gevraagd waarin je tegenwoordig het beste kunt investeren. Zijn antwoord was snel en simpel . .
 • Dit is jouw gids (eBook) om te beginnen met een goede manier van trainingen, opvoeden en onderhouden van je hond. In het eBook leg ik uit wat je in bepaalde situaties moet doen (aan de riem lopen, plassen in huis, etc.), onderhouden van de vacht, de juiste voeding en de achtergrond van de hond. 
 • Ik ga je helpen en jij kunt op een voordelige manier profiteren van mijn jarenlange kennis, zonder dure trainingen. 
 • Let op: dit is een eBook en te downloaden na je betaling!

Normaal € 39,95

Tijdelijk: € 19,95

Ga verder naar bestellen >

" Je betaalt nog niet in de volgende stap

* Meer dan 500 mensen hebben het eBook gekocht"

Inhoud van het eBook

Het eBook bestaat uit 6 delen en 32 hoofdstukken. Hieronder zie je alle delen en hoofdstukken:

Deel 1: Algemeen 

 • 1: Oorsprong 
 • 2: De Australian Labradoodle en de Labradoodle 
 • 3: Het uiterlijk 
 • 4: Het karakter 
 • 5: (Australian) Labradoodle en kinderen 
 • 6: Allergievriendelijk 


Deel 2: Aanschaffen 

 • 7: Aanschaffen 
 • 8: De pup net in huis 


Deel 3: Opvoeding en training 

 • 9: Gehoorzaamheid 
 • 10: Zindelijkheid 
 • 11: Socialiseren 
 • 12: Wandelen 
 • 13: Spelen en speelgoed 
 • 14: Trainen 
 • 15: Commando's aanleren 
 • 16: Gewenst gedrag belonen 
 • 17: Corrigeren 
 • 18: Foute correcties 
 • 19: Angst 
 • 20: Agressie 
 • 21: Bijten  
 • 22: Aan de lijn trekken 
 • 23: Blaffen

Deel 4: Op reis 

 • 24: Met de auto 
 • 25: Vakantie 
 • 26: Verhuizing 


Deel 5: Voeding en gezondheid 

 • 27: Voeding 
 • 28: Gezondheid 


Deel 6: Vacht en verzorging 

 • 29: Vacht 
 • 30: Verzorging  

Tot slot 

 • 31: Praktische tips 
 • 32: De oude dag  

Reacties van andere klanten

Echte resultaten van mijn eerdere klanten (Wegens Privacy redenen zijn de namen afgekort en toon ik geen foto's)

“Wij hebben dit boek gelezen omdat we een pup gaan krijgen. Wij willen ons goed voorbereiden en dachten dat dit boek een uitkomst zou zijn. Nou dit boek is een enorme uitkomst. Buiten dat het allemaal heel erg plezierig leest is het ook een uitstekende voorbereiding als je een Australian Labradoodle pup of ouder aan gaat schaffen. Zeer herkenbare fouten die je eventueel gaat maken worden in dit boek goed omschreven. Zonder daarin te overdrijven. Ook de prima tips die je meekrijgt kunnen je erg goed helpen om deze lieve honden een leuke toekomst te geven. Maar ook straks als de pup groter is kan je dit boek heel goed gebruiken. Kortom een boek als je hond gaat aanschaften of al prachtige hond al in bezit is,die in je gewoon moet hebben.”

Familie de Keijzer uit Purmerend


“Je kunt de oefeningen in het boek meteen in de praktijk brengen, waardoor je snel resultaat boekt. En dat motiveerde ons enorm! Vooral in die eerste weken leg je de basis voor een hond die goed luistert en waarmee je een goede band opbouwt. Dit betekent dat je zeker in die eerste periode heel veel tijd ervoor vrij moet maken. Het boek van Lars helpt erbij om meteen aan de slag te gaan. Wij zijn inmiddels een dikke maand verder en zien elke dag vooruitgang bij onze pup. Dankzij de tips van Lars."

Mevrouw de Hooge uit Bergen op Zoom

“Op flink aandringen van onze kinderen hebben wij na lang wikken en wegen besloten een hond te nemen. Maar hoe werkt dat nu allemaal met een pup? Bij het zoeken naar informatie kwam ik op de site van Lars van Dongen terecht. Zo kwam ik ook bij zijn boek ‘handboek de (australian) labradoodle’ terecht. Ik heb het boek in één keer uitgelezen. Het geeft veel informatie en achtergronden over het ras. Ook zeer nuttige info waar je op moet letten bij de keuze voor een fokker. Voor ons was vooral het deel over hoe je omgaat met een pup vanaf stap 1 het belangrijkste. Veel nuttige informatie over voeding, verzorging, opvoeden.”

Familie de With uit Heemstede


“Absolute aanrader om te lezen.”

Mevrouw van Weijk uit Deventer 

“Super tips en makkelijk te lezen.”

Meneer Bosch uit Den Haag 

+ Je krijgt 2 Gratis Bonussen!

Als jij besluit het eBook (vandaag) te bestellen dan krijg je van mij GRATIS de volgende bonus eBooks.

Bonus 1: 17 veelgestelde vragen en antwoorden

Naast het eBook wat je hebt aangeschaft doe ik je dit eBook met alle liefde cadeau. Tijdens trainingen, events, gesprekken en via de mail ontvang ik wekelijks vragen van andere Labradoodle eigenaren over de omgang met hun hond. De vragen varieren van vragen over de opvoeding, het geven van de juiste voeding tot het in stimuleren van gewenst gedrag bij hun (Australian) Labradoodles.  

Ik weet zeker dat jij hier ook veel aan hebt! Vandaar dat ik heb besloten om dit eBook met de 17 veelgestelde vragen erbij cadeau te doen. Je krijgt hem gratis erbij. 

Ter waarde van: € 10 - nu GRATIS

 

Gratis Bonus eBook 17 veelgestelde vragen en antwoorden over de Labradoodle

Bonus 2: 10 tips voor de verzorging van je hond

In dit eBook geef ik je mijn 10 belangrijkste tips bij de verzorging van jouw hond. Het is een mix van tips over de verzorging van je pup en volwassen hond. Zo heeft iedereen in elke situatie wat aan deze tips.

Verzorging en opvoeding van honden, en puppies, is één van de belangrijkste taken die je als hondeneigenaar hebt. Bij een pup heb je waarschijnlijk vragen over: hoe maak ik mijn pup zindelijk? Wanneer moet ik naar de dierenarts? Wat is de beste voeding? Waarom doet hij niet wat ik zeg?

Maar ook voor de volwassen hond blijft een goede verzorging heel belangrijk. Een gezonde hond is actief, heeft heldere ogen, schone oren, een schoon gebit, een mooie glanzende vacht, is niet te zwaar en heeft mooie stevige ontlasting. 

Ik weet zeker dat jij ook veel hebt aan dit eBook met mijn 10 tips. Vandaar dat je hem erbij cadeau krijgt. Veel leesplezier!  

Ter waarde van: € 12,95 - nu GRATIS

Bonus eBook 2 10 tips voor de verzorging van je hond

"Meer dan 500 mensen hebben het eBook gekocht"

"30 dagen niet goed, geld terug!"

Niet goed, geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat je met mijn eBook je doelen gaat bereiken. Het zal je band met je pup of volwassen hond enorm verbeteren en je transformeren in een zelfverzekerde baas! 

Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Vind je het eBook niks? Met één mail naar mij krijg je je geld binnn 30 dagen terug.

"Ik geloof dat iedereen, met de juiste hulp en tips, zijn dromen kan realiseren!"

Veel gestelde vragen en antwoorden

Als ik het eBook bestel, hoe krijg ik het dan thuis?

Kan ik stoppen met fysieke training?

Het eBook is een digitaal product wat naar je toe wordt gestuurd in PDF vorm. Je kunt het daarna op je computer opslaan en lezen wanneer je wilt. 

Nee, mijn advies is om de theorie uit mijn eBook toe te passen tijdens de live trainingen bij je lokale hondenclub. Een goed opgevoede en goed getrainde hond is meer dan alleen een hond. Investeer daarom niet alleen maar in dit eBook en verdiep je ook in puppy trainingen en/of een gehoorzaamheidscursus. Dat is niet alleen goed voor de hond, maar ook voor jou als baas.

Hoe lang mag ik gebruik maken van het eBook?

Is het eBook moeilijk?

Je krijgt onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je kunt het eBook ook meenemen op vakantie. 

Ieder onderdeel van het eBook bestaat uit een aantal verhelderende instructies. Je krijgt op deze manier een steeds duidelijker beeld bij het ontdekken van je knelpunten en de oplossingen.

Hoeveel mensen hebben het eBook al gekocht? 

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

De afgelopen jaren heb ik al enkele duizenden mensen geholpen. Het eBook zelf is inmiddels meer dan 500x verkocht. 

Mocht het eBook je, om wat voor reden dan ook, binnen de garantietermijn niet bevallen, dan krijg je binnen 30 dagen direct je geld terug. Je stuurt gewoon een e-mailtje naar mij en ik stel verder geen vragen. (Al ontvang ik natuurlijk wel graag feedback)

Hoe kan ik betalen?

Is het betalen via je website veilig? 

Wanneer je hieronder op de ‘Ja Lars, ik wil het eBook kopen’ knop klikt, dan kom je direct op de bestelpagina. Dan vul je je gegevens in, reken je af en krijg je het eBook enkele minuten later in je mail box + alle bonussen. 

Ik maak gebruik van Mollie Payments. Het Mollie Betaalsysteem staat als de betrouwbaarste Payment Service Provider bekend. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging. Zij beschikken over een veilige SSL vebinding waarmee jouw informatie is beschermd. Ikb ook geen toegang tot jouw betaalgegevens.

Wat is een eBook en hoe kan ik het lezen? 

Kan ik jou ook persoonlijke vragen stellen? 

Een e-book of digitaal boek is een gemakkelijkere en vooral snellere manier om de informatie die je gekocht hebt binnen te krijgen. In plaats dat je moet wachten op de post voordat je boek binnen komt, ben je nu in staat om het boek direct binnen een minuut te downloaden. Zodra je het boek hebt gedownload bewaar je het bestand (PDF) op je computer en kun je het lezen wanneer je maar wilt. Nog beter, je kunt het ook uitprinten en rustig op de bank doorlezen.

Natuurlijk, je kunt mij altijd mailen met je vraag. Ik vind het contact met lezers erg belangrijk, ben benieuwd naar jouw ervaringen en geef je – indien gewenst – graag advies.

Is het eBook geschreven voor mannen of vrouwen? 

Waar kan ik het eBook bestellen? 

De methode die ik beschrijf is zowel toepasbaar op mannen als op vrouwen.

De snelste manier om de handleiding te bestellen is om op onderstaande link / knop te klikken. Handboek de (Australian) Labradoodle is alleen maar te koop op deze website.

Ik weet niet zeker of dit werkt, wat moet ik doen? 

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mijn advies: geef mijn tips een kans! Probeer het uit en als je geen verbeteringen ziet, stuur je een mailtje en ik stort het aankoopbedrag direct terug. Het eBook mag je houden. Dat is mijn risico!

Als je vraag er niet tussen staat, kun je mij een mail sturen op info [at] labradoodleinfo.nl. 

Waarom moet ik betalen voor het eBook?

Kan ik het eBook ook fysiek (op papier) bestellen?

In het eBook staat al mijn kennis, ervaringen en tips op een rij. Er is jaren aan tijd en kennis in het eBook geïnvesteerd en ik heb alles wat ik weet verzameld. Met al deze kennis is het meer danhet bedrag waard, dat ik ervoor vraag. Met het lezen van dit eBook en het toepassen van de oefeningen krijg ik in één keer toegang tot mijn kennis waar ik jaren over heb gedaan. 

Als ik alle waarde zou optellen dan zou ik er een hoger bedrag voor kunnen vragen. Ik doe dit niet, omdat ik het eBook aan een brede groep mensen verkoop, kan ik de investering per persoon beperkt houden.

Nee, dat gaat helaas niet. Het Handboek is een eBook in pdf-formaat. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, bied ik de eBooks alleen digitaal aan. 

Je kunt het eBook natuurlijk wel zelf printen of laten printen. Drukwerk websites of lokale drukkerijen kunnen het eBook printen en inbinden. Zo heb je het eBook op papier.

Handboek de (Australian) Labradoodle

Handboek de (Australian) Labradoodle

Ga aan de slag met de opvoeding en training van jouw Labradoodle. Pak het heft in eigen hand en leef gelukkig samen met je beste vriend!

" Je betaalt nog niet in de volgende stap * Meer dan 500 mensen hebben het eBook gekocht"