Mijn (Australian) Labradoodle luistert niet en doet niet wat ik wil! Wat doe ik fout?

By | 20 februari 2018

<strong>Komt dit je bekend voor? Je loopt op straat met je Labradoodle en er komt een andere hond aan. Je raakt al lichtelijk in paniek, omdat je weet dat je hond gaat springen en gek doen. En jij kunt je hond maar niet kalmeren of tot de orde roepen? Zo ja, lees dan zeker verder. 

Wil je meer van mijn tips? Download hier Gratis de eerste 6 hoofdstukken van mijn eBook. 

Labradoodle-tips-voor-fokkers-2

Denk je dat je uniek hierin bent? Dan zal ik je uit je droom helpen. Heel veel hondeneigenaren worstelen met dit probleem. Niet alleen bij Labradoodles, ook bij andere rassen.

Je hebt het gevoel dat je in een cirkel blijft hangen en je krijgt maar geen grip op de situatie. Dat is ook heel vervelend en ik ga je vertellen hoe je dit kunt veranderen. Door jezelf, ja jij, te veranderen. Jij bent degene die de situatie niet onder controle heeft, jij moet je gedrag en houding aanpassen om controle over je hond te krijgen.

Ben je geïnteresseerd? Lees hieronder verder.

Gratis download Handboek de (Australian) Labradoodle

Je hond laten luisteren

Iedereen wil dat zijn hond goed luistert, maar dat lukt niet altijd. (Australian) Labradoodles zijn hele enthousiaste honden en gek op aandacht. Het zijn slimme honden en het voordeel hiervan is dat je goed gedrag snel kan aanleren. Het gevaar is dat slecht gedrag ook zo aangeleerd is.

Maar ik kan me ook goed voorstellen dat je in bepaalde situaties niet weet wat je moet doen. Hoe corrigeer je de hond? Wanneer corrigeer je de hond? En welke handelingen moet je verrichten?

Nog al te vaak zie ik dat verkeerd gedrag beloond wordt. Soms komt de beloning van de baas, soms beloont de hond zich meerdere malen en wordt het gedrag niet gecorrigeerd door de baas. Dus, sorry, het ligt in beide gevallen aan de baas.

Het gevolg?

De hond blijft het gedrag vertonen en de baas blijft zich hier aan ergeren. Enkele voorbeelden zijn springen, trekken, weglopen, bijten, etc.

Het ligt dus aan jou wat je van je hond maakt. Neem de tijd om de hond op te voeden en maak het jezelf makkelijk.

De oplossing

Herken je deze situaties? Maar wil jij hier verandering in aanbrengen en ervoor zorgen dat jouw (Australian) Labradoodle wel goed naar je luistert? En dit gedrag niet meer vertoond?

Dan kan ik je aanraden één van onderstaande artikelen te lezen. Ik weet namelijk niet precies met welk soort gedrag of welke situatie je worstelt. Vandaar dat ik voor verschillende situaties of problemen, verschillende artikelen heb gemaakt:

Hopelijk worden jouw vragen in één van bovenstaande artikelen behandeld. Oefen, oefen en oefen de tips. Je zal zien dat je resultaat gaat boeken en als kers op de taart krijg je een super lieve en gehoorzame (Australian) Labradoodle!

Wil je meer van mijn tips?

Vond je het artikel leuk en wil je meer van mijn tips? Dat kan! Om op een leuke manier kennis te maken met mijn eBook Handboek de (Australian) Labradoodle, kun je de eerste 6 hoofdstukken Gratis downloaden. Dat hebben al meer dan 1.500 andere Labradoodle liefhebbers gedaan. Download hier je gratis eBook. 

Of koop meteen het hele eBook. Mijn populaire eBook is al meer dan 100x verkocht en gelezen door andere Labradoodle liefhebbers. Hierdoor hebben ze ontdekt hoe ze hun Labradoodle het best kunnen opvoeden, trainen en verzorgen. Van pup tot volwassen hond. Wil je vrijblijvend meer weten? Kijk op de informatiepagina Handboek de (Australian) Labradoodle.

Banner 1 Handboek de Labradoodle 650-325

One thought on “Mijn (Australian) Labradoodle luistert niet en doet niet wat ik wil! Wat doe ik fout?

  1. Jan sikking

    Mijn labradoedel eet als hij los loopt in het bos poep van honden en paarden hoe kan je dit afleren

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *