Contact

Wie ben ik?

Deze website is eigendom van Lars van Dongen. Ik heb zelf al jaren een Australian Labradoodle en uiteindelijk is dit een prachtige en lieve hond geworden. In het begin had ik veel problemen met de opvoeding en de hond goed te laten luisteren. Ook toen heb ik van alles fout gedaan en met de kennis die ik nu heb zou ik het heel anders hebben aangepakt.

Labradoodle beter laten luisteren?

  • Meld je aan voor mijn 5 handige GRATIS tips voor het opvoeden van je (Australian) Labradoodle.
  • Elke dag 1 tip in je mail box - 100% gratis, je zit nergens aan vast. 
  • Meer dan 1.000 aanmeldingen.

Als liefhebber ben ik me gaan verdiepen in het ras. Ik heb jaren andere honden gehad, zoals een Labrador, en merkte dat dit een ander type ras is. Een ras dat anders behandeld moet worden. Ik heb gesprekken gehad met Australian Labradoodle professionals, ben veel boeken gaan lezen over de hond, urenlang zoeken op het internet naar informatie (voornamelijk in Amerika en Australië) en ik heb me opgegeven voor een cursus. Uiteindelijk lukte het mij om de Australian Labradoodle goed te laten luisteren.

Labradoodleinfo Contact Opnemen

Omdat het ras enorm populair kon ik me niet voorstellen dat niet meer mensen met deze vragen worstelen en moeite hebben met de opvoeding van een Australian Labradoodle. Om die reden ben ik deze website begonnen.

Zo kan jij direct gebruik maken van mijn kennis over het ras en kan je mijn tips direct in de praktijk brengen. Hopelijk maak je dan niet dezelfde fouten als ik destijds deed en krijg jij veel sneller een gehoorzame en lieve Australian Labradoodle.

Vragen of samenwerking?

Voor vragen over je Labradoodle of samenwerkingen kan je contact met ons opnemen via:

info [at] labradoodleinfo.nl.

Andere links