Labradoodle puppies zijn energiek, intuïtief en vragen om uitdaging

By | 29 juli 2016

Je bent helemaal enthousiast over de Labradoodle puppies, dat is alleen maar leuk om te horen! Het zijn erg leuke honden en ze zijn ook gemakkelijk te trainen. Door hun intelligentie kun je erg veel met deze honden bereiken. De Labradoodle puppies zijn ook al erg energiek en intuïtief, vragen om uitdaging. Je gaat een leuk tijd tegemoet als je je pupje gaat trainen.
Labradoodle-meer-informatie-en-tips-over-het-ras

Maar waar kun je het beste Labradoodle puppies kopen, zodat je zeker weet dat je een goede pup koopt? Je wil namelijk ook zeker weten dat je een gezonde pup koopt, waar je jarenlang van mag genieten.

Banner-Gratis-Download-Handboek-de-Labradoodle

Waar Labradoodle puppies kopen?

Doordat de Labradoodle puppies nog niet erkend zijn als ras, kun je ze op veel plaatsen kopen. Je wil toch zeker weten dat de Labradoodle puppies gezond zijn en daarom geven we je graag tips waar je op dient te letten:

  • Research is een belangrijke eerste stap als je een Labradoodle puppie wil kopen. Zoek op internet naar Labradoodle fokker of Labradoodle puppies en dan kom je veel sites tegen. Ga op zoek naar mensen die goede ervaringen hebben bij een fokker.
  • Bij een goede Labradoodle fokker kun je geheel vrijblijvend op bezoek gaan om met de honden kennis te maken. Dit wordt ook aangeraden, want hierdoor krijg je een goede eerste indruk van de fokker.
  • Een goede fokker geeft om zijn honden en heeft niets te verbergen. Als je op bezoek gaat, ben dan kritisch. Is alles schoon? Informeert de fokker je goed over de Labradoodle puppies? Stel zelf ook vragen en bekijk hoe deze beantwoord worden. Tijdens het gesprek kun je op de levensomstandigheden letten, zijn de honden tevreden en gezond?
  • Vraag aan de fokker hoe de Labradoodle puppies bij hem of haar thuis gesocialiseerd worden.
  • Bekijk hoe de Labradoodle fokker op internet staat aangeschreven en informeer bijvoorbeeld op een hondenforum of iemand ervaring heeft met deze fokker.
  • Vraag hoe vaak ze een nestje hebben (je hebt fokkers die maar steeds door “fokken”, maar je hebt ook fokkers die af en toe een nestje hebben).

Karakter Labradoodle puppies

De Labradoodle puppies zijn loyaal, energiek en vriendelijk. Door deze eigenschappen zijn de honden ook erg populair geworden. Het kunnen goede waakhonden zijn, ze alarmeren je (het zijn echter geen honden die echt geschikt zijn om je erf of huis te bewaken).

De Labradoodle puppies kunnen erg goed met kinderen omgaan en goed socialiseren speelt hierin een belangrijke rol. Dit geldt ook voor het samenspelen met andere honden, de socialisatiefase voor de Labradoodle puppies is erg belangrijk en neemt ook veel tijd in beslag.

Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad. Laat hieronder een reactie achter. Wil je meer handige informatie of professionele tips? Schrijf je dan in voor mijn 5 gratis tips om je (Australian) Labradoodle te laten luisteren en trainen!

Banner-Labradoodle-Geheimen

4 thoughts on “Labradoodle puppies zijn energiek, intuïtief en vragen om uitdaging

  1. Pingback: Labradoodle pup opvoeden: 4 stappen voor het aanleren van commando's

  2. Pingback: Hoe kan ik een bijtende pup corrigeren en het bijten afleren?

  3. Pingback: Je Australian Labradoodle pup laten wennen aan de auto

  4. Pingback: Benchtraining met je (Australian) Labradoodle pup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *